Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi în weekend. Aproape 1.500 de persoane verificate...

Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi în weekend. Aproape 1.500 de persoane verificate de poliţiştii timişeni

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii timişeni au efectuat o razie de proporţii în weekend. Sâmbătă seara peste o mie de maşini au trecut numai prin „filtrul” instalat în zona podului Michelangelo din Timişoara.

Au fost legitimate 1.436 de persoane și au fost verificate peste 1.120 de vehicule. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 196 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Altfel, au fost testate 650 de persoane cu aparatul alcooltest și 42 de persoane cu aparatul drugtest. Totodată, au fost constatate şapte infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Tot sâmbătă, în jurul orei 19.38, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe DJ 692, din localitatea Sânandrei, un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

„În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului de 20 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive (…) În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive”, a informat IPJ Timiş.

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada a V-a, din localitatea Săcălaz, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani.


„În urma testării conducatorului auto aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, mai arată sursa citată.

Iar noaptea trecută, în jurul orei 23-32, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada Canalul Bega, intersecție cu strada Rudolf Walter, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 38 de ani. „În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 38 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive”, a mai comunicat IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.