Un tânăr s-a dat drept polițist, cu o legitimație falsă, în fața...

Un tânăr s-a dat drept polițist, cu o legitimație falsă, în fața unui polițist aflat în timpul liber

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_271500" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">
Foto: Arhivă

Un bărbat este cercetat pentru uzurpare de calități oficiale după ce s-a dat drept polițist. Asta după ce s-a comportat agresiv în trafic și i-a arătat o legitimație și o insignă false, cumpărate de pe internet, unui polițist aflat în timpul liber, a informat, marți, IPJ Caraș-Severin.

Un polițist reșițean care mergea sâmbătă, împreună cu familia, cu mașina personală, a observat că un autoturism încerca să-i blocheze drumul, șoferul acestuia având un comportament agresiv în trafic

La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din ea au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ și arătându-i polițistului reșițean o legitimație și o insignă care nu aveau însemnele Poliției Române.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist are 35 de ani, e din comuna Doclin, județul Caraș-Severin, iar legitimația și insigna prezentate au fost achiziționate de pe internet.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru comportament agresiv în trafic, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, el este cercetat penal pentru uzurparea de calități oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.