Bărbat arestat pentru agresiune sexuală, după ce a acostat o femeie care...

Bărbat arestat pentru agresiune sexuală, după ce a acostat o femeie care alerga pe malul Begăi. Agresorul, imobilizat de doi trecători

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 10 februarie, în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că în momentul în care desfășura activități sportive pe malul râului Bega dinspre Parcul Rozelor înspre strada Jiul din municipiul Timișoara, un bărbat s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi atins-o cu mâna în zona intimă, fără acordul acesteia.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat la scurt timp un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut la fața locului de doi cetățeni”, a transmis IPJ Timiș.

În urma administrării probatorului în cauză, la data de 11 februarie 2024 bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Tot în aceeași zi, față de bărbat magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.