Casă cuprinsă de flăcări, un bărbat a ajuns la spital

Casă cuprinsă de flăcări, un bărbat a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență a pompierilor militari ai Secției Bârzava din cadrul ISU Arad, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Odvoș.


Din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, la fața locului au mai fost alocate o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții. În interiorul casei a fost identificată o victimă, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, fiind conștient”, a transmis ISU Arad.

Incediul a fost lichidat, însă flăcăile au afectat aproximativ 100 de metri pătrați din acoperiș și două camere ale casei.

„În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, au mai comunicat pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.