Descoperă oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și responsabil la centrul...

Descoperă oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și responsabil la centrul RetuRO din Giarmata

0
DISTRIBUIȚI

RetuRO continuă să-și extindă operațiunile prin deschiderea în luna februarie a celui de-al doilea centru de colectare a ambalajelor de băuturi din țară, în Giarmata, județul Timiș. În cadrul acestui proiect ambițios, ne propunem să contribuim la protecția mediului înconjurător, dar și să generăm noi oportunități de angajare. Astfel, inaugurarea centrului de numărare și sortare din Giarmata va aduce un plus de 32 de locuri de muncă verzi în regiune.

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dedicată, care lucrează pentru un viitor mai curat, atunci te încurajăm să te alături echipei noastre în calitate de manipulant, operator, electrician chiar la centrul din Giarmata.

Ce căutam? Îndemânare, răbdare, capacitatea de a desfășura sarcini repetitive. Punctualitatea, responsabilitatea și corectitudinea sunt, de asemenea, calități pe care le apreciem în cadrul echipei, alături de capacitatea de gestionare a efortului fizic.

Dacă ai abilitatea de a manevra mărfuri în conformitate cu planificarea comunicată, atunci te invităm să aplici pentru postul de manipulant.


Pe de altă parte, dacă poți lucra cu panouri de comandă și scanner, atunci poziția de operator ar fi mai potrivită pentru tine.

Pentru rolul de electrician, un spirit de observație dezvoltat, atenția la detalii și organizarea, alături de cunoașterea celor mai bune practici din domeniul tehnic (mentenanță corectivă/preventivă), sunt esențiale.

Indiferent de rolul la care aplici, la RetuRO, oferim un mediu de lucru sigur și stimulant. De aceea, venim în întâmpinarea ta cu următoarele beneficii:

  • Pachet salarial competitiv, bonus anual, tichete de masă și tichete cadou;
  • Zile libere și suport financiar pentru evenimente deosebite;
  • Condiții de muncă sigure, echipament individual de protecție;
  • Programul de lucru este de 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână, în trei schimburi, oferindu-ți flexibilitate și echilibrul necesar între viața profesională și cea personală.

Mai multe detalii vor fi disponibile pe pagina de Facebook RetuRO recrutare.

Date de contact: recrutare@returosgr.ro; 0757.067.638.

RetuRO este administratorul Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) în România, cel mai mare proiect național de economie circulară, având ca scop principal recuperarea a aproximativ 7 miliarde de ambalaje de pe piață în fiecare an, care vor fi refolosite ca materie primă de calitate superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.