Dominic Fritz recunoaște că a cedat din banii Timișoarei în interesul partidului

Dominic Fritz recunoaște că a cedat din banii Timișoarei în interesul partidului

0
DISTRIBUIȚI

Doi aleși locali USR, primărița din Foeni, Saveta Moldovan, și viceprimarul din Jamu Mare, Lucian Ababei, au trecut zilele trecute în tabăra PSD. Cei doi au declarat că au făcut această mutare pentru că liderii filialei județene a USR, al cărei președinte este Dominic Fritz, nu i-a băgat în seamă.

Saveta Moldovan, primărița de la Foeni a spus în conferința de presă din weekend-ul trecut, când a fost prezentată la PSD, că în ultimii s-a putut baza mai mult pe Alfred Simonis, șeful filialei social-democrate, decât pe președintele filialei USR.

Primarul Timișoarei, în schimb, se declară dezamăgit de gestul „transferaților” și că a cedat din banii Timișoarei în folosul fostei colege de partid.

„Este o dezamăgire decizia foștilor colegi.


Eu resping categoric aceste acuzații. Dimpotrivă. Noi am ajutat, mai ales la Foeni chiar foarte mult, cu toată echipa din USR. Am ajutat să fie transport metropolitan până la Foeni. Am renunțat de mai multe ori la sumele Timișoarei din cotele împărțite de Consiliul Județean și le-am reorientat către Foeni. Fiecare primar trebuie să își facă propriile calcule și regret că doamna primar își caută viitorul la un partid care pe termen lung nu va putea să dezvolte România. În același timp, pentru noi aceste mutări tactice ne arată că provocarea de a dezvolta o alternativă reală la acest nou FSN este mare. Ne vom mobiliza să luăm un scor mare și în Timișoara și în județ”, a declarat Dominic Fritz, citat de adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.