Fundaş globetrotter adus de SCM Timişoara după plecarea altui străin

Fundaş globetrotter adus de SCM Timişoara după plecarea altui străin

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au anunţat transferul unui nou baschetbalist străin. Fundașul american Rayshawn Simmons, jucător care a evoluat pe patru continente, s-a alăturat lui SCM Timişoara, care s-a despărţit recent de sârbul Djordje Dimitrjevic.

Simmons (30 ani) va purta numărul 11 pe maioul alb-violet.


El vine de la Al-Ahli (Qatar), unde a avut medii de 5.4 puncte, 2.6 recuperări și 2.5 pase decisive/meci. A mai jucat în Cehia, Ungaria, Grecia, Germania, Australia și Belgia. Simmons s-a născut la Saint Louis, în SUA, unde a evoluat la Moberly Area Community College (liceu) apoi la Central Michigan U şi are înălțimea de 1.94 m.

„Sunt încântat să mă alătur echipei, sper să aducem cât mai multe victorii pentru fani și să încheiem sezonul în forță”, a spus Rayshawn Simmons.

Americanul a sosit ieri la Timișoara și nu a făcut deplasarea în Slovenia pentru partida de mâine (ora 21) cu KK Ilirija, din Alpe Adria Cup, ultima a „leilor” din prima fază a competiţiei. Timişorenii sunt calificaţi în semifinale, în campionat, în schimb, alb-violeţii fac parte din grupa 11-18 şi au următorul joc pe 3 martie la Vâlcea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.