Implant pentru Refuz, succes de proporții la primul concert din acest an...

Implant pentru Refuz, succes de proporții la primul concert din acest an acasă: „Pregătim un nou album care va avea trei părți”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leonard Ardelean

Primul concert acasă din 2024 susținut de membrii formației Implant pentru Refuz la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara a avut parte de un public numeros, care a creat o atmosferă incendiară în M2 Event Venue. Și de această dată, formația alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce, Valentin „Freaky” Popescu – chitară şi voce, Răzvan „Meshu” Nicov – chitară, Alexandru Hera – tobe și Ştefan „Pişta” Czifrak – chitară bass a avut parte de invitați, prestațile Mariei Hojda și a lui Ovidiu Takacs reușind să adauge un plus de șarm recitalului care s-a lăsat și cu bis-uri.

„Primul concert din 2024 acasă la Timișoara a fost unul plin de emoții. Și asta pentru că întotdeauna e emoționant să cântâm acasă în fața prietenilor, colegilor pe care nu vrem să îi dezamăgim….în momentele acestea vrei să livrezi și mai mult acasă.


Mă bucur foarte mult de apariția acestui loc M2 Event Venue, care este un club care promite foarte mult. Timișoara avea nevoie de un club cu o capacitate mai mare. A fost un concert de enrgie și s-a văzut clar dorința publicului de a ne avea mai des acasă. I-am avut invitați pe Bulbuc și Maria doi vocaliști extraordinari și mulțumim și publicului din Timișoara pentru primirea spectaculoasă”, ne-a declarat solistul formației.

În luna decembrie a anului trecut IPR a susținut un concert în cadrul spectacolului „Rock for Life“, la Iulius Mall, evenimentul fiind organizat de Flight Festival, în parteneriat cu Iulius Town Timișoara, Asociația ATI Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara. După concertul din Timișoara, artiștii au avut parte de o sesiune foto alături de Leonard Ardelean, iar la capitolul planuri de viitor membrii trupei ne-au dezvăluit faptul că au pregătit apariția unui nou material discografic.

„Urmează să înregistrăm câteva piese. Avem multe schițe de piese și chiar și ideea unui nou album. Deocamdată nu știm decât faptul că va fi un album care va conține trei părți. Ținem să le mulțumim celor care sunt alături de noi faptul că vin la concertele noastre și vom avea mai multe amănunte despre discul nou în momentul în care vom lansa prima parte a lui” a mai adăugat solistul formației Implant pentru Refuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.