Poli Timişoara, victorie pe final în testul cu o conjudeţeană din Liga...

Poli Timişoara, victorie pe final în testul cu o conjudeţeană din Liga 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a câştigat (şi) testul de azi, disputat pe „sinteticul” de la Baza 2, în compania Avântului Periam, colegă din C8 cu care a jucat tur-retur în toamnă. La fel ca în duelurile de campionat, alb-violeţii, care preferă echipamentul negru, de deplasare, în teste, s-au impus. De această dată a fost un 2-0 conturat pe final prin reuşitele lui David Popa şi Victor Prună.

De la Poli au absentat de această dată Olariu şi iarăşi Marincu, ultimul afectat de o întindere. A fost menajat şi portarul Murariu, rămas doar pe bancă. În schimb, a revenit mijlocaşul Iosif Liviu Rotariu.

Gazdele timişorene au dominat jocul, dar la fel ca în jocurile „de afară” din Liga 3, nu au găsit ţinta în prima parte. Golurile au venit târziu. Declicul a venit de la golgheterul David Popa, care a înscris în minutul 80 cu un şut la colţul lung. Periam a ieşit apoi la atac şi a avut două ocazii, dar cei care au marcat şi au închis totodată tabela şi jocul au fost amfitrionii.


Popa l-a servit la ultima fază a amicalului pe Victor Prună iar mijlocaşul a înscris din marginea careului.

A fost al patrulea succes în teste pentru timişoreni, după cele cu Giarmata, Sânnicolau (ambele D-Timiş) şi CSM Deva (liderul C7, scor 4-3). Timişorenii au mai înregistrat un eşec (1-3 cu CSU Alba) şi două remize (1-1 cu Şimian şi 0-0 cu Dumbrăviţa).

Politehnica Timişoara: Miklos – Haloş, Bocşan (c), R. Ciurel, Pamfile – M. Oprea, Pureca, D. Ciurel – Adamcsik, Istratie, Mura. Au mai jucat: Prună, D. Popa, Tătaru, Miclăuș, Rotariu, Roșu, Curescu, Vlaicu. Antrenor: Paul Codrea.

„Am întâlnit un adversar bun, care s-a întărit din punctul meu de vedere, o echipă care s-a apărat jos. Probabil că vom întâlni genul acesta de adversar, care va aştepta să te prindă pe contraatac, cred că ne-am mişcat destul de bine, bineînţeles, mai avem de reglat anumite aspecte. Dar, una peste alta, având în vedere că a fost al cincilea meci în două săptămâni, cred că am terminat bine această perioadă”, a declarat Paul Codrea, „principalul” Politehnicii.

Ultimul test al iernii pentru alb-violeţi va fi sâmbăta viitoare (la Baza 2 sau „Dan Păltinişanu”, ora 13), cu Crişul Sântandrei, formaţie aflată pe locul 4 în Seria 10 a Ligii 3, şi care s-a întărit în această perioadă cu jucători de la… conjudeţeana FC Bihor. Poli va continua şi la primăvară să evolueze pe stadionul „Electrica”. „Şi cei de acolo au o echipă bună. Am văzut că au în componenţă jucători valoroşi. Ne-am dorit teste cu adversari care să ne pună probleme. E ultimul meci înainte de campionat, sperăm să reglăm până atunci toate aspectele la care mai avem de lucrat şi să ne prindă campionatul în formă maximă”, a concluzionat Codrea.

Poli va continua şi la primăvară să evolueze pe stadionul „Electrica”. Primul meci oficial fiind programat peste două săptămâni, cu Gloria LT Cermei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.