SCM Politehnica a revenit „la normal” în deplasare. Eşec la Cluj

SCM Politehnica a revenit „la normal” în deplasare. Eşec la Cluj

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: arhivă

SCM Politehnica a fost învinsă ieri pe terenul Universităţii Cluj, scor 27-29, în runda a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. În urma eşecului alb-violeţii au căzut o poziţie în clasament, fiind acum pe 11.

Handbaliştii timişoreni nu au reuşit să lege rezultatele.


După victoria dătătoar de speranţe de acasă cu Bacăul, formaţie mai bine clasată, a venit eşecul de sub Feleac, cu o echipă aflată mai jos în clasament.

Clujenii au început bine şi au condus la trei goluri diferenţă (8-5) la mijlocul primei reprize. Mai mult, au avut un avans de şase goluri înaintea pauzei.

Repriza secundă s-a reluat de la 16-11 în favoarea gazdelor. Marjanovic, de trei ori, Pribanic și Trif i-au apropiat pe timişoreni imediata după reluare, la doar două goluri, 18-16. Clujul a refăcut însă diferenţa. În penultimul minut Pribanic şi-a apropiat colegii la un singur gol, la fel şi Cîmpan, dar Călin Hossu, autor a 13 goluri pentru ardeleni (!) a stabilit scorul final, de la şapte metri.

SCM Poli (marcatori): Marjanovic 11 goluri, Sadoveac 7, Cîmpan, Trif – câte 3, Pribanic – două, Szabo – un gol. Portarul Stojkovic a avut 11 parade din 32 de aruncări.

În urma rezultatului direct „U” s-a apropiat la un singur punct de Poli, fiind pe 12, cu 13 puncte. Vineri, 16 februarie, de la ora 18, alb-violeţii primesc replica celor de la CSU din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.