SCM Timișoara s-a despărţit de un străin care s-a accidentat la începutul...

SCM Timișoara s-a despărţit de un străin care s-a accidentat la începutul lunii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au anunţat despărţirea de baschetbalistul sârb Djordje Dimitrjevic, accidentat pe 3 februarie la jocul de pe teren propriu cu CSM Petrolul Ploieşti.

Originar din Leskovac, Dimitrjevic (27 ani) semnase cu SCM Timişoara în vară.


Motivul despărţirii e accidentarea gravă care a dus la indisponibilitatea jucătorului pe termen lung. El a avut o medie de 10,6 puncte, 2,2 recuperări şi 3,9 assisturi în maioul alb-violet.

„SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara și jucătorul Djordje Dimitrjevic au decis să pună capăt contractului încheiat în vara anului trecut. Situația survine accidentării baschetbalistului sârb, suferită la 3 februarie, în partida de acasă cu CSM Petrolul Ploiești.  Cele două părți, jucătorul și clubul, au căzut de acord asupra unei rezilieri amiabile a contractului. Djordje, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut în alb-violet, îți dorim însănătoșire grabnică. Te așteptăm oricând cu brațele deschise la Timișoara!”, se arată în anunţul clubului de pe Bega.

„Leii” au început faza a doua a sezonului cu două victorii: 89-75 cu Petrolul, respectiv 88-66 în deplasare la Craiova. Pe 2 martie timişorenii vor juca la Vâlcea. Cu un record 8/1 SCM e lidera grupei 11-18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.