Unul dintre cei mai influenți lideri din PNL, vizat de o anchetă...

Unul dintre cei mai influenți lideri din PNL, vizat de o anchetă a DNA

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Procurorii DNA fac percheziții, joi, într-un dosar de luare de mită în care ar fi vizat și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte al PNL și unul dintre cei mai influenți lideri din partid. Iulian Dumitrescu a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook, în care spune că va pune la dispoziția procurorilor toate informațiile și că nu se va „ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative”.

DNA precizează că joi au loc percheziții 19 locații în București, Ilfov și Prahova, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, săvârșite în perioada 2020 – prezent, de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, anunță DNA.

Joi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt făcute percheziții domiciliare în 19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, susține DNA.

Procurorii DNA au făcut joi dimineaţa percheziţii la CJ Prahova şi la familia prim-vicepreşedintelui PNL, Iulian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.