Bărbat prins de poliţiştii locali în timp ce fura lalele din centrul...

Bărbat prins de poliţiştii locali în timp ce fura lalele din centrul Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Timişoara, a fost prins sâmbătă seara în timp ce smulgea lalele, cu tot cu bulbi, din Parcul Justiţiei. Lângă hoţul de flori, poliţiştii locali au găsit şi o plasă în care se aflau mai multe flori deja „extrase”.

Sâmbătă, în jurul orei 19, poliţiştii locali au fost direcţionaţi către Parcul Justiției, din centrul oraşului, acolo unde s-a semnalat faptul că o persoană „sustrage material dendrofloricol”.

„La fața locului au depistat un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care, dotat cu ustensile de grădinărit, scotea bulbi de lalele din parc. De altfel, acesta avea într-o plasă un număr de 25 de bulbi deja scoși.


Bărbatul a declarat că intenționa să îi folosească în scop personal, cel mai probabil să-i planteze în grădină. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârțirii infracțiunii de furt. Acesta nu este singurul caz de acest gen. De-a lungul timpului polițiștii locali au mai depistat persoane care sustrăgeau flori din zona centrală și din parcuri, din locuri publice precum Piața Victoriei, Filarmonică, Parcul Camen Sylva, Parcul Poporului”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.