CSC Dumbrăviţa a început play-outul cu un eşec pe terenul ultimei clasate....

CSC Dumbrăviţa a început play-outul cu un eşec pe terenul ultimei clasate. Cosmin Stan: „Am simţit o nesiguranţă în teren”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa nu a putut să rezolve problema absenţelor sau a celui mai mic „Under” şi a cedat, scor 1-3, în deplasare cu „lanterna” grupei A a play-outului – CSM Alexandria. Alb-verzii au deschis scorul prin Bruce Nortey, dar au arătat apoi multă nesiguranţă în joc.

Primele ocazii notabile le-au aparţinut gazdelor, care au ameninţat poarta lui Toroc în câteva rânduri în special prin Cană. Scorul a fost însă deschis de alb-verzi, în minutul 39, când Bruce Nortey a scăpat singur cu Balauru, l-a driblat şi a înscris pentru 0-1. Dar peste doar două minute golul nu l-a mai ocolit nici pe Ştefan Cană, care a egalat din şase metri în urma centrării lui Creţu.

În partea secundă Alexandria a mai înscris de două ori, profitând de nesiguranţa tinerilor oaspeţi. Mai întâi, în minutul 57, Cană i-a întors serviciul colegului iar Geani Creţu a făcut 2-1. Peste 20 de minute Alberto Călin a profitat şi de poziţionarea portarului pentru a stabili scorul final cu un şut de la distanţă. Pentru gazde, care evoluează pe arena cochetă de la Tr. Măgurele, a fost chiar prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Nou promovata are însă şanse minime la salvare, apropiindu-se de Dumbrăviţa, care stă în continuare pe locul 5 (ultimul salvator), la 11 puncte în condiţiile în care mai sunt cinci jocuri de fiecare de disputat.

CSM Alexandria (antrenor Eugen Trică): Balauru (cpt.) – Cană (89, Acuna), Avram, Lumbu, Nedelea, Desabato, Sala, A. Călin (89, Neaga), Izata (67, Răsdan), Crețu (90+2, Jerdea), Omoh (67, Tîrnăcop).

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Toroc – Băluțoiu (62, Neag), Zurbagiu (cpt.), Horcea, Ghinescu – Olaru, Martinov (79, Gavra), Morariu – Nortey, Sofran (70, Gladun), Ekmekci.

Alb-verzii nu au emoţii teoretic, deşi matematic mai pot retrograda e greu de crezut că toate rezultatele vor curge în direcţia nedorită.

„E o înfrângere meritată.


Trebuie să recunoaștem că, per ansamblu, echipa gazdă a meritat victoria și a făcut un meci mai bun decât noi. Noi nu am reușit un joc prea bun astăzi. Am reușit să deschidem scorul, dar am primit acel gol foarte rapid. Am simțit tot timpul în acest meci o nesiguranță în teren, în așezare, în ceea ce făceam. Aș fi vrut să nu fie așa, mi-aș fi dorit ca cei care au intrat de pe margine, în locul jucătorilor care au absentat, să facă un meci bun. Aveau nevoie de acest lucru pentru viitor, pentru încrederea lor. Dar din păcate, în afară de Bruce și parțial Olaru, ceilalți care i-au înlocuit pe titularii absenți nu s-au ridicat nici măcar la nivelul meciului de astăzi… În mod normal, n-ar fi trebuit să ne toarne plumb în picioare faptul că ne-au egalat atât de repede. Era 1-1, cu câteva minute înainte era încă 0-0. Nu ar fi trebuit să fie o problemă. Nu cred că aici a fost motivul, ci faptul că am luat niște goluri copilărești. Din păcate, avem mult de suferit și la capitolul junior mic, a trebuit să schimb linia de fund, să încercăm cu Băluțoiu. Am dereglat un pic linia de fund, dar nu prea am avut multe variante și am ales această soluție care nu s-a dovedit inspirată. Mă gândesc deja la meciul de săptămâna viitoare, va fi aceeași problemă cu juniorul mic, pentru că Ristin și Cibi vor lipsi în continuare și atunci din nou va trebui să facem niște improvizații”, a declarat Cosmin Stan, „principalul” Dumbrăviţei.

„Dintre absenții de azi, la meciul de săptămâna viitoare va reveni Paulevici. Să vedem luni dacă doctorul își dă acceptul ca Scutaru să reia pregătirea. Ei doi ar putea reintra în meciul cu CSM Reșița. Din păcate, Salhi mai are o etapă de suspendare și ne va lipsi mult și la meciul de săptămâna viitoare. S-a văzut și astăzi lipsa lui, nu am avut agresivitatea obișnuită la mijloc, nu am reușit să câștigăm dueluri și am fost dominați în acea zonă a terenului. Ca să rezumăm, o victorie meritată pentru Alexandria, care la cum a arătat astăzi nu își merită locul în clasament. Poate că a venit un pic cam târziu victoria, am spus-o și înaintea meciului că e foarte greu pentru ei să mai spere. Dar în fotbal se pot întâmpla multe și, de aceea, trebuie să joci până la capăt”, a conchis Stan.

Următorul joc al Dumbrăviţei în play-out-ul Ligii 2 va fi acasă, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11, cu CSM Reşiţa, formaţie care a remizat azi, scor 1-1, cu penultima clasată a grupei A, Unirea Dej. Ardelenii s-au apropiat astfel la nouă puncte de timişeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.