Politehnica Femina nu şi-a revenit nici în Harghita. Alb-violetele au pierdut şefia...

Politehnica Femina nu şi-a revenit nici în Harghita. Alb-violetele au pierdut şefia SuperLigii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FK Csikszereda / Facebook

Politehnica Timişoara nu şi-a putut opri seria nefastă în play-off-ul elitei feminine. Elevele lui Mirel Albon au pierdut şi la Miercurea Ciuc, scor 0-2, cu FK Csikszereda, după o primă parte în care a dominat. Alb-violetele au pierdut în urma acestui eşec „şefia”, în condiţiile în care Farul s-a impus în derby-ul cu „U” Cluj.

Alb-violetele au început vijelios jocul de la Miercurea Ciuc şi au pus minute bune presiune la poarta gazdelor.


Dar cel mai aproape de gol s-a aflat Teo Meluţă, cu un şut de la distanţă care a lovit transversala şi dacă era puţin mai jos sigur era gol, judecând după lipsa de reacţie a portăriţei.

Treptat însă elevele lui Mirel Albon au intrat în repriza secundă „în vria” care a amintit de precedentele jocuri, în special cel de la Constanţa. Primul gol al partidei a venit în minutul 68, direct din lovitură liberă. Poli nu şi-a mai putut revine după această reuşită. Mai mult, din minutul 83 a fost 2-0 în urma unei faze de „curtea şcolii”, în care jucătoarea gazdelor a venit până în careul mic de undeva de pe linia de fund şi a reuşit, cu puţin noroc, să strecoare balonul printre picioarele lui Câmpean, lăsată practic singură de colege.

Poli a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Bistrian, Kurja, Mirea, Boboc, Jivan, Ivanova, Pera.

În urma acestui nou eşec, al treilea la rând în play-off, timişorencele au rămas cu 38 de puncte, irosind avansul consistent de nouă puncte de la startul play-off-ului. Poli a căzut pe 2, la egalitate cu Farul, care s-a impus azi cu 1-0, dar faţă de care are un golaveraj mai slab, chiar negativ.

În etapa viitoare, a 5-a, alb-violetele joacă pe terenul lui „U” Cluj, duminică, 14 aprilie, de la ora 13. Trei zile mai târziu, tot la Iclod, se dispută şi întâlnirea dintre cele două din grupele Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.