Formația timișoreană Monokrom aniversează opt ani de existență: „Suntem singuri împotriva lumii,...

Formația timișoreană Monokrom aniversează opt ani de existență: „Suntem singuri împotriva lumii, dar mereu alături de voi”

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Monokrom aniversează astăzi opt ani de existență, ocazie cu care membrii trupei au postat un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Într-o zi de martie acum fix 8 ani, MNK s-a născut din pasiune pentru pop punk și alte alternative (n-am avut). Suntem singuri împotriva lumii, dar mereu alături de voi! La mulți ani nouă!“, au transmis Ursache Sebastian (voce, chitară), Zelenco Darius (bas) și Răzvan Muthi (tobe).

Formația s-a întâlnit sub semnul astral al peștelui în 5 martie 2016 și se consideră mai „punk-rock”. Asta chiar dacă lumea le zice „pop-punk”, dar adevărul e că sunt „alt-punk for the people”! În anul 2020 s-a născut „Sirene de ambulanță” (SAD pentru prieteni), albumul de debut al formației, cu care băieții au reușit să ajungă în inimile ascultătorilor atât prin intermediul concertelor solo, festivalelor, online-ului, dar și al radiourilor.


Cel de-al doilea album al trupei a apărut anul trecut și se numește „Mantre”.

„Noul album, întitulat MANTRE, te poartă printr-un rollercoaster emoțional, de la agonie la extaz și cuprinde poveștile zilelor de vară fără sfârșit, dar și umbrele depresiilor din suburbiile orașului. MANTRE reprezintă o tragedie în 3 acte, fiecare cu vibe-ul ei, dar îmbinate într-un epic omogen“, au transmis membrii trupei despre acest disc.

Următorul concert al timișorenilor de la Monokrom va avea loc în 29 martie, la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.