Șapte persoane au fost arestate preventiv după percheziții la traficanți de droguri...

Șapte persoane au fost arestate preventiv după percheziții la traficanți de droguri din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat marți 10 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada ianuarie 2023 – martie 2024, persoanele vizate ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri (canabis, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină), către consumatori, preponderent tineri, din județul Timiș.

„Pe parcursul administrării probatoriului și a perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de grame de canabis, 60 de grame cristal (3–CMC), 40 de grame de amfetamină, două grame de hașiș, șase grindere, trei cântare electronice de precizie, o pipă, 11 telefoane mobile, 6.900 de lei, precum și alte mijloace de probă.


La aceeași dată, procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea a opt persoane”, a transmis IPJ Timiș.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a admis propunerea de arestare preventivă a șapte dintre persoane, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a opta persoană procurorii DIICOT au dispus măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș–Severin, ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara, precum și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș–Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.