Seară de rock timișorean cu formațiile Sonatic și Dubla 3

Seară de rock timișorean cu formațiile Sonatic și Dubla 3

0
DISTRIBUIȚI
Formația Sonatic

Formațiile timișorene Sonatic și Dubla 3 vor susține recitaluri în cadrul unui eveniment dedicat melomanilor îndrăgostiți de rock care va avea loc joi 21 martie, de la ora 20, la Pixel, în Timișoara.

Formația Sonatic a luat naştere în data de 10 decembrie 2005, dar a fost nevoie să mai treacă doi ani până când trupa s-a „sudat“ şi a început să susţină recitaluri în mod constant.


Primul disc al trupei, lansat la sfârşitul anului 2014 sub numele Sunt, conține nouă compoziții originale cu influențe diverse. Membrii trupei au filmat un videoclip pentru piesa care dă titlul albumului de debut, în mai multe locuri publice din oraşul nostru, iar cu această ocazie au avut parte de peripeţii, fiindcă au fost nevoiți să dea explicaţii reprezentanţilor Poliţiei Locale.Cel de-al doilea album al formației , apărut în 2016, poartă numele de „Iluzii“.

„Cântăm de dragul muzicii, pentru că ea este sufletul nostru și nu putem trăi fără să ne rupem în acorduri! Nu suntem o trupă cu un stil fix, ci suntem adevărați experimentatori muzicali! Mixăm blues, rock clasic, grunge și orice altceva care ne face să ne simțim bine! Deci, haideți să descoperiți cu noi o călătorie sonoră nebună!”, au transmis membrii trupei Dubla 3, cei care vor cânta și ei în cadrul acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.