Temperaturi mai ridicate decât media specifică începutului primăverii. Prognoza meteo pentru următoarele...

Temperaturi mai ridicate decât media specifică începutului primăverii. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Săptămâna 11 – 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-vestice.


Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

Săptămâna 18 – 25 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 25 martie – 1 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 1 – 8 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.