Trei bărbați, reținuți după ce au furat motorină din utilajele unei firme

Trei bărbați, reținuți după ce au furat motorină din utilajele unei firme

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au reținut astăzi un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„În fapt, la data de 24 februarie, în jurul orei 15:20, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în noaptea de 23 spre 24 februarie 2024, persoane necunoscute, ar fi sustras 250 de litri de combustibil din rezervoarele a trei buldoexcavatoare ce aparțin unei societăți comerciale parcate pe un teren de fotbal aflat în construcție de pe strada Herendeștiului din municipiul Lugoj. În urma verificărilor efectuate, la data de 4 martie 2024, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr în vârstă de 23 de ani, precum și doi bărbați în vârstă de 32 și 35 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 23 de ani, ar mai fi sustras cantitatea de 100 de litri de combustibil în noaptea de 04.03.2024 în același mod și din aceeași locație.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.