Alfred Simonis îşi întăreşte tabăra cu un fost liberal anti-Nica

Alfred Simonis îşi întăreşte tabăra cu un fost liberal anti-Nica

0
DISTRIBUIȚI
Foto: PSD Timis / Facebook

Consilierul local Raul Ambruş, fost secretar general PNL Timişoara şi preşedinte TNL Timiş, s-a alăturat PSD-ului. În urmă cu un an şi jumătate el era acuzat de Alin Nica de faptul că s-a aliat cu Fritz şi a fost dat afară din partid.

„Raul Ambruș se alătură echipei PSD Timiș într-un proiect serios și pe termen lung care înseamnă, în primul rând, modernizarea județului Timiș și a Timișoarei.


Nu ne permitem să facem experimente pe spatele cetățenilor, de aceea mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja“, a declarat Alfred Simonis, președintele PSD Timis.

Ambruş vine în PSD cu 500 de colegi. “Ne-am alăturat echipei PSD Timiș, deoarece aici am găsit un proiect ambițios care să ducă Timișoara și județul Timiș la un alt nivel. S-a demonstrat și în trecut că PSD știe să funcționeze extrem de eficient alături de o componentă liberală și de aceea am toată încrederea că experiența pe care eu și colegii mei am acumulat-o în administrația din Timișoara se completează foarte bine cu experiența pe care colegii mei din PSD Timiș o au la nivelul județului. Alfred Simonis și Sorin Grindeanu sunt doi oameni care în ultimii ani au reușit pentru Timișoara și județul Timiș ceea ce nimeni nu a mai reușit vreodată, să atragă fonduri și proiecte care să aducă dezvoltare cu adevărat“, a spus Raul Ambruș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.