Aniversare pe scena muzicală timișoreană: La mulți ani Alexandru Hera!

Aniversare pe scena muzicală timișoreană: La mulți ani Alexandru Hera!

0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Hera, muzicianul cunoscut din activitatea sa alături de Implant pentru Refuz, împlinește 38 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer „La mulți ani!”

Tobarul celor de la IPR și-a început cariera într-o formație numită Sine Die, iar mai apoi a trecut prin My Shadow, SART, The Egocentrics și Mike Altrin și este o figură binecunoscută a scenei muzicale locale.

„De mic copil am crescut înconjurat de muzică. Tatăl meu a fost saxofonist, repeta deseori acasă şi îl acopmaniam din primii ani de viaţă la un acordeon de jucărie. Pe lângă asta, este un mare fan Phoenix şi nu a ratat niciodată ocazia să ma ducă la concertele lor de fiecare dată când veneau in Timişoara.


Uneori erau difuzați la ore târzii în noapte şi ţin minte cum mă trezea, mă punea în faţa televizorului şi mi-l arăta pe Ţăndărică cum bate la tobe desculţ şi îmi spunea că i se zice Ţăndărică pentru ca rupe tot ce se poate rupe la tobe. Asta mi-a fost temelia şi de aici pasiunea s-a dezvoltat treptat, de la primele casete ce le aveam prin casă pe care le-am ascultat, la primul album rock cumpărat de la RockaRolla. Un element decisiv a fost concertul trupei Scrum în cadrul festivalului Student Fest… cred că era prin 2001. Am rămas înmărmurit de energia ce emana de pe scenă şi am decis atunci că asta vreau să fac şi eu toată viaţa.“, ne-a declarat sărbătoritul zilei în cadrul unui interviu pentru Pressalert.ro pe care îl puteți citi în întregime aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.