Bărbat, dat dispărut după o vizită în vestul ţării. Dacă îl vezi,...

Bărbat, dat dispărut după o vizită în vestul ţării. Dacă îl vezi, sună la 112 UPDATE Bărbatul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni au fost sesizați de un bărbat din județul Iași cu privire la faptul că ILIIȚĂ FLORIN (foto), cumnatul său în vârstă de 38 de ani, din comuna Victoria, județul Iași, a venit, în data de 29 martie 2024, în vizita la fosta lui concubină, în Lupeni, iar în data de 1 aprilie, în jurul orei 12.00, bărbatul ar fi plecat către domiciliul său, însă nu a mai ajuns acasă.

„La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare neagră, tricou de culoare roșie și o bluză de culoare albă cu negru, iar pe cap purta o șapcă de culoare verde.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate aproximativ 65 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi negri, are tatuaje pe ambele brațe și piept.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE „Ca urmare a activităților specifice întreprinse de polițiști cu privire la plecarea voluntară unui bărbat de 38 de ani, din comuna Victoria, județul Iași (a se vedea buletinul de presă din 08 aprilie a.c.), în data de 09 aprilie 2024 acesta a fost identificat pe raza comunei Pui.


În urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române, prin utilizarea aplicației eDAC, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla în urmărire națională, ca urmare a plecării voluntare de pe raza municipiului Lupeni. Bărbatul a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și urmează să se întoarcă la adresa de domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.