Bărbat surprins de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în...

Bărbat surprins de jandarmi în timp ce aborda eleve pentru videochat în apropierea unui liceu

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un bărbat de 38 de ani a fost prins de jandarmi în parcarea din apropierea unui liceu din Iași în timp ce aborda eleve, cărora le împărțea pliante de promovare a unui studio de videochat.

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iași a observat într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoși, unul dintre ei neavând botniță.

„Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărțindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat”, transmite Jandarmeria Română.

În urma verificării identității acestuia în aplicația E-DAC, pe numele bărbatului în vârstă de 38 de ani a fost identificată o semnalare, motiv pentru care acesta a fost dus la Poliție.

De asemenea, în urma controlului corporal, asupra acestuia a fost găsită o folie de aluminiu, în interiorul căreia se afla o substanță vegetală de culoare brun-verzuie.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de substanțe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată și sancțiunea contravențională pentru nerespectarea legislației privind regimul câinilor periculoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.