Fată de 12 ani, dată dispărută după ce a plecat la școală,...

Fată de 12 ani, dată dispărută după ce a plecat la școală, dar nu s-a mai întors acasă UPDATE Fata a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila efectuează cercetări pentru depistarea unei tinere în vârstă de 12 ani, dată dispărută de familie.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 00:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, fiica sa Cristea Viorica Rebeca, elevă, în vârstă de 12 ani, domiciliată în orașul Petrila, a plecat dimineața la cursuri și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu.


La data dispariției, tânăra purta un hanorac de culoare neagră, blugi de culoare albastră și pantofi tip sport de culoare albă, având următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, constituție atletică, părul lung până la bazin de culoare castaniu, ochii căprui, fără semne particulare sau cicatrici. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE Polițiștii au anunțat că fata a fost găsită în zona stadionului din Petrila și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.