A început perioada de nominalizare a artiștilor la premiile Timișoara Music Awards...

A început perioada de nominalizare a artiștilor la premiile Timișoara Music Awards 2024

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara Music Awards 2024 anunță începerea perioadei de nominalizări pentru ediția din acest an, data până la care se vor putea face sugestii fiind 30 aprilie.

„Începând cu 1 mai, publicul își va putea arăta susținerea pentru artistul favorit prin vot direct pe pagina de Facebook a evenimentului.


În acord cu obiectivele noastre de a promova și recompensa excelența artistică locală, invităm comunitatea să se alăture în susținerea talentelor locale și să participe la acest eveniment dedicat artiștilor timișoreni. TMA2024 își propune să recompenseze și să promoveze artiștii locali printr-o gală plină de strălucire, unde vor fi acordate 23 de premii în diferite categorii muzicale, precum și un premiu special «Outstanding Contribution» pentru cei care au adus o contribuție deosebită județului Timiș prin creația și talentul lor muzical. Evenimentul va fi însoțit de trei zile de muzică live cu artiști de renume național și internațional, fiecare zi fiind dedicată unui format anume”, au transmis organizatorii acestui eveniment. Mai multe amănunte despre TMA 2024 se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.