Diversitate stilistică cu figuri cunoscute ale scenei muzicale, la The Village Open...

Diversitate stilistică cu figuri cunoscute ale scenei muzicale, la The Village Open Doors din Buzad

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt așteptați la două zile pline de evenimente în superba locație care a găzduit în anii trecuți festivalul ElectroRuga, The Village din Buzad, unde în zilele de 1 și 2 mai se va derula acțiunea The Village Open Doors.

În cadrul programului muzical al acestei acțiuni vor mixa diverse genuri muzicale Dudu, UFO, Dalla, Mighty Boogie (în prima zi) și ZoleeVee și Druje (în 2 mai).

UFO este un colecționar pasionat de discuri de vinil și CD-uri, având mai mult de două decenii de experiență în orchestrarea și gestionarea evenimentelor culturale. A fost creierul din spatele inițiativei TMBase, unde a fost head of operations și fondator. Ulterior, UFO a pus bazele Setup, iar în prezent coordonează programul cultural la Faber.

Printre cei care vor mixa la The Village Open Doors se numără și UFO

Dudu este fondatorul brandului de petreceri anonimTM. Prima petrecere sub această etichetă a avut loc în data de 18 decembrie 1998, în clubul MV din Timișoara.


Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume cunoscute de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică.

Producătorul şi DJ-ul timişorean Mighty Boogie (pe numele său adevărat Haidu Bogdan) este o figură cunoscută a scenei și a reprezentat mai mulţi ani la rând ţara noastră la prestigiosul festival Outlook din Croaţia. De-a lungul anilor a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în rândul amatorilor de drum and bass, iar anul trecut a realizat masterul și mixajul albumului Kill Tumour, compus de Dixie Krauser,, membru al formației Pro Musica.

Alături de programul muzical, organizatorii acestei acțiuni au pregătit și alte surprize, printre care se numără sesiuni de tras la țintă și paintball  în pădurea de pe Dealurile Lipovei (2 mai), ateliere de pictură pe față, trambulină, și multe alte treburi distractive pentru copii și câteva ture de jocuri de tip mistery box (escape room).

Promotorii festivalului ElectroRuga, care s-a desfășurat la Village, în satul Buzad, aflat într-un peisaj de poveste, la poalele Dealurilor Lipovei, la aproximativ 50 de kilometri distanță de Timișoara, au lansat în trecut o serie de acțiuni printre care și un concept de evenimente derulat sub numele de „cancel_aria“, la școala din sat, care a fost construită în 1913. Prima generaţie de copii au învăţat aici din 1922, iar din 1985 şcoala a fost închisă, din lipsa numărului minim de elevi. Clădirea a fost transformată de organizatorii festivalului într-un spaţiu cultural alternativ.

Programul acțiunilor desfășurate sub umbrela The Village Open Doors începe miercuri în data de 1 mai la ora 12 , cu party de la ora 18, iar joi 2 mai evenimentul se desfășoară între orele 12 – 20. Intrarea la The Village Open Doors este liberă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.