Alexandra Ungureanu, Vizi Imre și tineri artiști bănățeni premiați au susținut concerte...

Alexandra Ungureanu, Vizi Imre și tineri artiști bănățeni premiați au susținut concerte la Târgul de Paști din Timișoara (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_523577" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Tinerii artiști bănățeni premiați la concursuri naționale au susținut concerte în Piața Libertății

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul Târgului de Paști organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara în Piața Libertății, publicul a avut parte de o serie de concerte susținute de artiști cunoscuți.

Dincolo de vedetele Alexandra Ungureanu și Vizi Imre, seara de sâmbătă a fost colorată cu o serie de apariții ale unor muzicieni bănățeni care au fost remarcați în cadrul unor concursuri naționale.

Sandro Machado este un artist brazilian care de câțiva ani s-a stabilit în Timișoara și care în acest an s-a calificat în semifinala concursului Eurovision din San Marino, cu piesa „«Mi Sangas Sen Vi». Chiar dacă nu s-a calificat mai departe, piesa interpretată de artistul brazilian stabilit în Timișoara care a devenit cunoscut grație concursului Vocea României a avut parte de succes în rândul melomanilor. Recent Sandro Machado a colaborat cu chitaristul Ioan Popovici și au lansat un live session inedit, ce a cuprins piesele „Voyager”, compoziție semnată Ioan Popovici, și „Sure Thing”, un cover după single-ul celebrului artist Miguel.

Ana Maria Moldovan este o tânără artistă, care s-a făcut remarcată și în cadrul concursului TV Românii au talent, care a debutat la TVR Timișoara la vârsta de 4 ani, cu folclor și a făcut parte din formația Vest Phoenix Cover. La concertul susținut pe scena din Piața Libertății au mai cântat Rania Petricescu , solista formației TM Groove și Raul Nica.

Evenimentele muzicale incluse în Târgul de Paști din Piața Libertății continuă și în această săptămână cu concerte în 30 aprilie (recital de pricesne Liceul Ion Vidu și Paula Hrișcu, recital de toacă Grigore Teodorescu și recital Corala Contrast), și în 1 mai (Incubatorul de Arte și recital muzică de film cu Mădălin Luca Quartet).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.