Încă o întâlnire programată la Timişoara cu Garry Kasparov. Interes mare pentru...

Încă o întâlnire programată la Timişoara cu Garry Kasparov. Interes mare pentru evenimentul deja anunţat de UPT

0
DISTRIBUIȚI

„Dialogul public cu Garry Kasparov – Provocările Lumii Moderne” este numele unui nou eveniment programat la Timişoara după ce prezenţa marelui maestru la „Tech Talks by UPT” a suscitat un interes enorm în rândul publicului.

Noul eveniment e programat pe 16 mai, la Teatrul Naţional Timişoara, cu o zi mai devreme de cel anunţat înainte.

„În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara anunță un nou eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov, ce va avea loc pe 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara, începând cu ora 17:00”, a transmis Univ.


Politehnica.

„Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara.

Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală și provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă.

Dialogul public cu Garry Kasparov – „Provocările Lumii Moderne” promite să fie o experiență captivantă și inspirațională, care va aduce împreună unul dintre cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre cu publicul său devotat, într-o atmosferă de deschidere și dialog autentic”, mai arată sursa citată..

Pentru a participa la această sesiune specială este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks. Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.