PSD a decis listele: zece propuneri pentru județ, șapte pentru Timișoara

PSD a decis listele: zece propuneri pentru județ, șapte pentru Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Social-democrații timișeni au stabilit ce nume trimit în lupta electorală la alegerile locale pentru județ și pentru Timișoara. Au întocmit listele cu numele care vor intra pe buletinul de vot, rămâne de văzut care sunt chiar eligibile pentru a deveni aleși, având în vedere că aceste propuneri vor fi „combinate” cu cele ale partenerilor de coaliție de la PNL.

Conform deciziei social-democraților, la Consiliul Local Timișoara au fost alese șapte nume care vor intra la „mixat”: Sorin Ionescu, Andra Lăpădat, Alexandru Szatmari, Roxana Iliescu, Răzvan Barta, Alexandru Mateuți și Geanny Marinică.


Aici pnderea va fi de 1,5 candidați liberali la un social-democrat. Dacă ne gândim că în prezent PSD are trei consilieri locali la Timișoara, situația propusă pentru viitoarele alegeri locale pare una mai mult decât favorabilă partidului. Optimismul e pe cai mari la alianța PSD – PNL, Alfred Simonis, liderul social-democraților timișeni spune că se speră la un număr de 15 locuri de aleși locali, care să asigure o majoritate confortabilă la vot.

La consiliul județean se propun zece nume și nu putem să nu remarcăm prezența pe listă a doi actuali consilieri locali timișoreni, promovați acum la județ, Radu Țoancă și Ioan Szatmari. De asemenea, observăm și faptul că Szatmari junior apare la CLT din partea PSD.

Așadar, lista propusă de PSD pentru CJT, în ordinea eligibilității, îi include pe Alexandru Iovescu, Aura Danielescu, Radu Țoancă, Gabriela Popovici, Alexandru Degeanski, Ioan Szatmari, Cristian Hațegan, Luminița Țundrea. Sora Mihaela, respectiv Claudiu Baiaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.