Verdictul în grupa A a play-out-ului Ligii 2 s-a amânat. CSC Dumbrăviţa...

Verdictul în grupa A a play-out-ului Ligii 2 s-a amânat. CSC Dumbrăviţa a pierdut la Dej

0
DISTRIBUIȚI
Foto: LECZKI JOZSI / MEDIAFAX FOTO (arhivă)

CSC Dumbrăviţa putea tranşa azi una dintre ultimele necunoscute ale sezonului de Liga 2, cel puţin în ceea ce priveşte lupta pentru supravieţuire. Alb-verzii au cedat însă chiar pe terenul grupării care mai speră să-i ia locul în „B” în sezonul următor. A fost 0-2 pe terenul Unirii Dej, care a învins prin „dubla” lui Albert Hofman, primul gol venind în urma unui penalty contestat de oaspeţi.

Timişenii aveau nevoie de un egal pe terenul ardelenilor pentru a-şi confirma salvarea, respectiv retrogradarea adversarului-revelaţie în sezonul trecut. Cu destule absenţe, inclusiv a sărbătoritului zilei – Cristi Scutaru – alb-verzii au intrat la cabine după prima parte cu un rezultat în acest obiectiv – 0-0 după ce au avut preponderent controlul jocului. Un minus a venit însă devreme prin accidentarea lui Cosmin Gladun, transportat la spital după o ciocnire.

În partea secundă lucrurile s-au înrăutăţit pentru bănăţeni.


În minutul 62 ex-polistul Cosmin Bîrnoi, titular la gazde, a centrat din corner, un coleg a deviat sau a încercat să devieze la colţul scurt iar arbitrul Răzvan Negară a indicat punctul cu var pentru un henţ la Zurbagiu. Hofman a deschis astfel scorul din penalty şi tot el avea să înscrie pe final, când dumbrăviţenii atacau nu foarte convingător poarta adversră. În minutul 90, în urma unui carambol creat în bună măsură de inexactităţile lui Manole, acesta a rămas la minge şi l-a servit pe fostul jucător al lui „U” Cluj, care a înscris din apropiere.

În urma acestui rezultat Dejul mai păstrează speranţe la salvare chiar cu gândul la a lua locul Dumbrăviţei, rămase cu 26 de puncte şi care mai are doar trei jocuri de disputat. Unirea are însă o misiune grea, fiind la nouă puncte în spate dar cu un joc mai puţin faţă de timişeni.

Echipa lui Cosmin Stan va sta în următoarea rundă, în timp ce Dejul are joc dificil, pe terenul lui Metaloglobus.

Unirea Dej: Moroz – Stancovici, Kereki (cpt.), Chira, Roș (46, Al. Șuteu), Militaru (57, Manole), Ciuciulete (79, Telcean), Ad. Pop, Hofman, Fulga (57, Golda), Bîrnoi (65, D. Pop). Antrenor: Dragoș Militaru.

CSC Dumbrăvița: Toroc – Morariu, Zurbagiu (cpt.), Gladun (18, Sofran) – Băluțoiu (74, Sima), Martinov, Horcea (74, Gavra), Salhi, Ghinescu – Nortey (74, Olaru), Paulevici (85, Neag). Antrenor: Cosmin Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.