Artista britanică Sonique a colorat centrul Timișoarei în spectacolul de Ziua Europei...

Artista britanică Sonique a colorat centrul Timișoarei în spectacolul de Ziua Europei (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Celebra artistă britanică Sonique a susținut un concert inedit în centrul orașului Timișoara în cadrul evenimentului care a marcat Ziiua Europei, organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Spectacolul a debutat cu un set susținut de ZoleeVee în care melodiile europene au făcut deliciul publicului, urmat de un concert susținut de Corala Contrast. Prezentatorul acestui spectacol a fost Florin Mihoc, iar în Piața Victoriei au răsunat și diverse piese interpretate de Orchestra Lira și Ansamblul Timișul, alături de care s-au aflat Cezar Ouatu, Nico, Cosmin Bălean și Horea Crișovan. Printre piesele interpretate în aplauzele sincere ale publicului s-au numărat câteva compoziții autohtone (Eternitate, Mai dă-mi o șansă sau Ciobănaș cu 300 de oi) dar și o sumedenie de creații din țări europene ca Belgia, Portugalia, Litiuania, Letonia, Danemarca, Italia, Cehia, Ungaria, Grecia, Polonia , Germmania sau Bulgaria.

Sonique și-a început recitalul cu o serie de piese cunoscute din repertoriul propriu și a beneficiat de aplauze furtunoase. Artista a inclus în prestația sa și câteva mash-up-uri în care frânturi de Limp Bizkit, AC DC sau Oasis au fost așezate peste beat-uri de muzică electronică.

Spectacolul susținut de Ziua Europei în centrul orașului Timișoara s-a finalizat cu un show de lasere care a fost admirat de către publicul numeros care a participat la acest eveniment.

Foto: Alin Zelenco/Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.