Reacția lui Simonis după ce „două grupări s-au încăierat golănește într-un loc...

Reacția lui Simonis după ce „două grupări s-au încăierat golănește într-un loc simbolic pentru Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Șeful PSD Timiș și candidat pentru președinția consiliului județean, Alfred Simonis, consideră că scandalul din noaptea de joi spre vineri, când AUR și USR s-au „ciondănit” în centrul Timișoarei, drept un circ mediatic, o acțiune care „nu ne face cinste ca timișoreni”. În plus, președintele interimar al Camerei Deputaților consideră că încercarea Forței Dreptei de a da vina pe PSD pentru scandal este absurdă.

„Un conflict spontan izbucnit aseară între membrii AUR și reprezentanții Alianței Dreapta Unită (USR – Forța Dreptei) a fost transformat de tandemul Nica – Fritz într-un adevărat circ mediatic, prin care aceștia încearcă să învinovățească PSD și PNL pentru conflictul iscat.


Noaptea minții! Chiar ieri, la momentul startului campaniei electorale, am făcut un apel la o campanie civilizată din partea tuturor competitorilor. Am susținut mereu că astfel de acțiuni nu sunt demne de un oraș de talia Timișoarei și am dezaprobat de fiecare dată conflictele, iar ceea ce s-a întâmplat aseară nu ne face cinste ca timișoreni. Totodată, nu face cinste nimănui nici atacul lui Alin Nica și al lui Dominic Fritz la adresa PSD, care nu a fost niciodată implicat în astfel de acțiuni specifice partidelor extremiste. Singurul scop al celor doi este de a ataca Partidul Social Democrat. Ceea ce nu înțeleg reprezentanții celor implicați în scandalul de aseară este că timișorenii și timișenii dezavuează un astfel de comportament și că vor sancționa la vot circul, alegând investițiile și proiectele concrete. De asemenea, solicităm autorităților statului sancționarea celor două grupări care s-au încăierat golănește în plin centru al orașului, într-un loc simbolic pentru Timișoara”, a transmis Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.