Circ între USR şi AUR la momentul zero al campaniei electorale

Circ între USR şi AUR la momentul zero al campaniei electorale

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_524408" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Virgil Simonescu

În premieră în campaniile electorale din Timişoara, scandalul între facţiunile politice a început la momentul simbolic de lipire a afişelor. Liderii Alianței Dreapta Unită au fost întâmpinaţi noaptea trecută la panoul din Piaţa Unirii de reprezentanţii locali ai partidului AUR.

Primarul Dominic Fritz, Cătălin Drulă şi Alin Nica ofereau declaraţii presei iar la un moment dat au fost perturbaţi de scandările celor de la AUR, precum „Trăiască, trăiască și-nflorească / Moldova, Ardealul și Țara Românească”. În jurul panoului s-a format un adevărat meleu, cu scandări din ambele părţi. Îmbrâncelile nu au lipsit şi la un moment dat viceprimarul Ruben Laţcău a pus mâna pe un „adversar”, fiind scos apoi din mulţime pentru ca lucrurile să nu degenereze. Titi Stoica, deputatul AUR, a început să strige „Ce pui mă mâna, infractorule! Ce ai făcut pentru oraşul acesta!”. La acţiune a fost şi Marian Cucşa, fost şef ALDE, dar şi alţi lideri AUR. Susţinătorii lui Fritz au avut voce şi au scandat mai puternic „Dominic”, în timp ce cei din AUR, cu şepcuţe galbene au mai replicat cu numele candidatului lor la Primărie: „Ilie Sârbu”. Pe conturile sociale, Fritz a ţinut să sublinieze că cei de la AUR au încălcat legea, lipind două afişe pe acelaşi panou.

Spiritele s-au mai calmat şi cei din AUR s-au îndreptat spre următoarea locaţie de afişaj centrală, cea din Piaţa Victoriei, locaţie spre care Nicolae Robu şi reprezentanţii PSD-PNL s-au îndreptat din prima dinspre sediul liberal din Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.