Legendarul Garry Kasparov a sosit la Timişoara pentru două evenimente speciale. Mesajul...

Legendarul Garry Kasparov a sosit la Timişoara pentru două evenimente speciale. Mesajul lăsat în cartea de onoare la aeroport

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare şahist din toate timpurile a aterizat aseară pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Legendarul Garry Kasparov, opozant al regimului de la Moscova, va participa la două întâlniri cu publicul în oraşul de pe Bega.

Kasparov va fi prezent mâine, de la ora 10, la evenimentul „Tech Talks”, organizat de Universitatea Politehnica, într-o nouă ediție care reunește experți de top din industria AI, lideri de opinie și pionieri în domeniu care vor împărtăși expertiză și perspective valoroase. El va urca pe scena Cinema Timiș, alături de jurnalistul Cătălin Stefănescu, şi va discuta despre progresele făcute de A.I. şi impactul acesteia asupra vieții și libertății umane.

Datorită interesului mare pentru acest eveniment, Kasparov a acceptat să participe la un eveniment suplimentar, tot cu înscriere prealabilă, care va avea loc astăzi, de la ora 17, la Teatrul Naţional Timişoara.

Garry Kasparov a lăsat şi un mesaj plin de semnificaţii în cartea de onoare de la Aeroportul Internaţional Timişoara: „Vă mulţumesc pentru o primire-surpriză în oraşul de naştere al Revoluţiei Române.


Astăzi, când lumea se confruntă din nou cu o ameninţare existenţială provenită din rămăşiţele trecutului Comunist sunt cu adevărat entuziasmat să vizitez locul care prin importanţa sa istorică ne-a oferit încrederea în viitorul luminos democratic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.