Medalii de aur şi argint pentru componenţii clubului Sport Record Original Timişoara,...

Medalii de aur şi argint pentru componenţii clubului Sport Record Original Timişoara, la Naţionalele de karate WUKF

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Medalii pentru sportivii Clubul Sport Record Original Timişoara la Campionatul Naţional de Karate WUKF, desfăşurat în weekend la Braşov. Denis Iovescu a câştigat titlul la seniori şi va reprezenta România la Mondialul din Mexic, în timp ce Andreea Pancu s-a impus la Kumite Individual Shobu Ippon iar Timea Waltner e vicecampioană la kata individual.

59 de cluburi au participat sâmbătă şi duminică la probele de kata și kumite individual și echipe. Iovescu, cel mai bun sportiv din Timiş pentru al 3-lea an consecutiv, titlu acordat de Direcția Județeană pentru Sport Timiș, a bătut adversari de categorie superioară şi este campion naţional la categoria Kumite Seniori -85 Kg. Denis este totodată component al lotului național de karate și va reprezenta România la Campionatul Mondial din Mexic, organizat în luna iulie 2024.

Andreea Pancu (campioană europeana în 2022), după cinci meciuri câștigate este campioana națională la categoria Kumite Individual Shobu Ippon.

Iar Timea Waltner a participat la categoria de Kata Individual (centuri maro și negre), într-o categorie foarte performantă şi a ieșit vicecampioana națională.

„Urmează o perioadă de refacere, iar după se intră în cantonament de pregătire pentru Campionatul Mondial”, a transmis antrenorul Bede Laszlo Arthur (5 Dan). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.