Noapte nebună pentru doi tineri din Banat. Au vandalizat o școală și...

Noapte nebună pentru doi tineri din Banat. Au vandalizat o școală și au furat un tractor cu care au intrat într-un copac

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au reținut ieri, pentru 24 de ore, doi tineri din comuna Mehadica, bănuiți că în noaptea de 12 spre 13 mai ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ, nedate încă în folosință, unde ar fi distrus mai multe geamuri termopan, obiecte de uz sanitar și uși interioare.

Ulterior, cei doi bănuiți, unul dintre ei minor, ar fi pătruns în grădina unui imobil din comuna Mehadica, de unde ar fi sustras un tractor agricol pe care l-ar fi condus aproximativ 10 metri, utilajul oprindu-se într-un pom din grădină, distrugându-i astfel roata stânga spate.


Ulterior, tinerii ar fi abandonat tractorul plecând într-o direcție necunoscută.

„Din verificările efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi bănuiți la scurt timp de la comiterea faptelor, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. În cauză cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt în scop de folosință. În cursul zilei de astăzi aceștia vor fi prezentați procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.