Trei persoane reținute după o bătaie în miez de noapte, pe o...

Trei persoane reținute după o bătaie în miez de noapte, pe o stradă din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut sâmbătă trei bărbați în vârstă de 20, 34 și 36 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În fapt, la data de 15 iunie, în jurul orei 04:55, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Mureș din municipiu, are loc un scandal între mai mulți bărbați.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se aflau pe strada Mureș din municipiul Timișoara, trei bărbați în vârstă de 20, 34 și 36 de ani ar fi agresat fizic alți doi bărbați în vârstă de 39 și 43 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, cei trei bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, ulterior la data de 16 iunie, magistrații dispunând arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 36 de ani, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.