Bărbat drogat, încătuşat în Piaţa Unirii din Timişoara, după ce a lovit...

Bărbat drogat, încătuşat în Piaţa Unirii din Timişoara, după ce a lovit un poliţist local cu maşina (video)

1
DISTRIBUIȚI
Imagine: captură video

Un poliţist local din Timişoara a fost lovit intenţionat cu maşina de un bărbat în apropierea Pieţei Unirii. Tânărul, care se afla sub influenţa drogurilor, a încercat să fugă, dar a fost prins şi încătuşat în cele din urmă.

Incidentul a început pe o stradă din apropiere, unde tânărul în cauză parcase pe loc destinat persoanelor cu dizabilităţi.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ”îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie etc. Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului S.M.D., de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str.


Palanca. In acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul echipei de televiziune de la Antena 1 aflată in zonă, căreia îi mulțumim pentru că a dat dovadă de spirit civic contribuind la imobilizarea bărbatului. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor. În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Polițistul local implicat în incident a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind lovit la o mână.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.