LOVITURĂ DE TEATRU în cazul bărbatului acuzat că și-a ucis prietenul cu...

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul bărbatului acuzat că și-a ucis prietenul cu o palmă. Vezi motivul pentru care suspectul a fost lăsat în LIBERTATE

0
DISTRIBUIȚI

catuse_la_mainiNu au avut niciodată nimic de împărțit și cu toate acestea noaptea trecută le-a schimbat radical existența. Unul a murit, celălalt este la Parchet, cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Un bărbat trecut de 67 de ani, din Cornereva, județul Caraș-Severin, a decedat după ce a încasat o palmă de la un amic de pahar, mai tânăr. S-a întâmplat în fața birtului din sat. Cei doi s-au contrat, Nistor Stroiță, de 20 de ani,  i-a dat o palmă lui Filip Urdărean, 67 de ani,  acesta s-a dezechilibrat pe fondul consumului de alcool și a căzut jos.


”Autorul nu a fost încă audiat, se așteaptă sosirea avocatului ales.  Din primele declarații, se pare că între cei doi a izbucnit un conflict spontan după ce au părăsit localul unde au băut împreună până atunci. Cel tânăr l-a împins pe companionul său, iar acesta a căzut și s-a lovit cu capul de o piatră”, explică procurorul Ion Teacă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin.

UPDATE Lovitură de teatru în cazul bărbatului acuzat că și-ar fi ucis prietenul, după ce l-a lovit cu palma. Apărătorul acestuia, avocatul Cosmin Bolosin, a declarat pentru”clientul meu a fost eliberat în urmă cu câteva minute, chiar dacă inițial s-a stabilit că urma să fie reținut pe 24 de ore. Acest lucru s-a datorat faptului că în urma autopsiei s-a stabilit că moartea victimei nu a fost cauzată de lovitura primită, ci victima a făcut atac de cord. În aceste condiții, clientul meu a fost eliberat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.