Subcarpaţi aduce la Timişoara un amestec de folclor underground, hip – hop...

Subcarpaţi aduce la Timişoara un amestec de folclor underground, hip – hop şi muzică electronică

0
DISTRIBUIȚI

subcarpati

Membrii trupei Subcarpaţi vor susţine un concert extraordinar joi 24 aprilie, de la ora 20.30, La Căpiţe, biletele pentru acest eveniment costând 20 de lei. MC Bean, Vali Umbră, DJ Power pe vinil şi VJ Andri vor prezenta piese din cele două materiale discografice lansate până acum sub numele propriu (Subcarpaţi şi Underground Folclor), cei din Subcarpaţi fiind răspunzători şi pentru apariţia compilaţiei Culese din cartier. Vali Umbră, membru al trupei îşi va lansa primul material solo din carieră „Observatorul Baba Novac”.

„Locul unde s-a înregistrat albumul a fost comparat cu un observator în care ne-am format puncte de vedere şi viziuni cât mai clare asupra industriei muzicale” – spune Bean de la Subcarpaţi, unul din producătorii albumului.Ca şi celelalte discuri ale celor de la Subcarpaţi, şi acest album se va putea descărca gratuit începând din 27 aprilie, de pe www.subcarpati.com.


Subcarpați este un proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc. Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept „un mix exploziv între vechi și nou, o combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall“. Primul concert al celor de la Subcarpaţi a fost susţinut la Timişoara, în cadrul ediţiei din 2010 a festivalului TM Base.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.