Cu un decont sunt toţi datori

Cu un decont sunt toţi datori

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Ce acum câţiva ani părea imposibil s-a întâmplat astăzi – Gheorghe Ciuhandu şi secretarul Ioan Cojocari au fost puşi sub acuzare de DNA. Timp de 16 ani aceştia au fost cei care au ţinut în mâini hăţurile Timişoarei. Au făcut ce au vrut fără să le pese de ce spuneau ceilalţi. Singura grijă a fost să se strecoare pe lângă lege ca să nu dea socoteală. Parcă mai ieri au fost momentele când galeria lui Poli urla în sala de consiliu ca să se voteze să primească zeci de hectare de teren pentru „Cartierul Viola”.


Un megatun imobiliar în numele iubirii pentru Poli Timişoara. Care a fost oprit la timp pentru că şmenul era prea străveziu. În schimb s-au dat bani. Fără număr. De la primărie şi consiliul judeţean. Peste 40 de milioane de lei.

Puţini au fost cei care încă de atunci au spus că nu poţi da bani unei societăţi pe acţiuni. Au fost acuzaţi că nu vor binele oraşului. Cu timpul s-a dovedit că fumigena iubirii pentru culorile alb-violet a ascuns jefuirea fondurilor publice de către Marian Iancu cu sprijinului politicienilor zilei. În loc să facă un spital pentru copii, o maternitate sau un institut oncologic, au preferat să dea bani pentru propria imagine şi propriile orgolii. A venit vremea decontului. Cel în faţa legii. Lucrul cel mai important este ca statul român să recupereze de la cei care vor fi găsiţi vinovaţi până la ultimul leu. Numai atunci se va face cu adevărat dreptate.

2 COMENTARII

  1. Dragos, nu a existat nicio sedinta de consiliu local in care sa se dezbata propunerea de asociere exprimata de Iancu pe doua coli A4. Galeria Politehnicii a mediat o discutie privata intre consilieri si Marian Iancu pe acest subiect, dupa ce luni la rand partile se atacau prin intermediul mass-media. In urma discutiei subiectul s-a stins, ne-am convins si noi suporterii, dar s-au convins si consilierii locali prezenti, ca propunerea este neserioasa.

    Suporterii s-au trezit, in iulie 2006, ca niste profesori universitati si directori, niste secretari, niste presedinti de consilii si niste viceprimari au vandut patrimoniul vechiului ONG-ului si l-au trecut pe o noua societate a lui Marian Iancu, in urma tranzactiei unii dobandind functii, bani si avantaje, altii pozand in mari patroni pe bani publici, prejudiciati fiind zecile de mii de suporteri din perioada respectiva, santajati emotional, ulterior, de catre Marian Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.