Grupă INFERNALĂ pentru Timișoara Saracens în Challenge Cup. Ce forțe ale Europei...

Grupă INFERNALĂ pentru Timișoara Saracens în Challenge Cup. Ce forțe ale Europei sunt așteptate în Banat

0
DISTRIBUIȚI
tim calvisano (4)
Timisoara Saracens se pregătește pentru grupele Challenge Cup

Campioana României la rugby și-a aflat azi adversarii din cea de-a doua competiție continentală. Timișoara Saracens RCM va avea parte de dueluri foarte puternice în European Rugby Challenge Cup fiind plasată în urma tragerii la sorți în Grupa a 5-a alături de Harlequins, finalista ediției trecute, scoțienii de la Edinburgh și Stade Francais, fosta campioană din Hexagon.


Duelurile vor avea loc tur/retur în această toamnă.

Bănățenii vor avea parte de spectacolul dorit în toamnă. Timișoara Saracens va juca în toamnă pe ”Dan Păltinișanu” împotriva unor forțe care provin din Pro 12 (Liga Celtică) și Top 14 (Franța). După barajul câștigat cu italienii de la Calvisano, campioana României anunțat un obiectiv ambițios și în grupe, misiunea de a ajunge în sferturile competiției pare aproape imposibilă. Mai ales că pe lângă câștigătoarele celor cinci grupe din EPCR Challenge Cup următoarele trei cele mai bune clasate merg mai departe.

Timișorenii nu au avut parte de o tragere la sorți ușoară azi la Neuchatel, în Elveția. Saracens RCM a fost plasată, din postura de echipă provenită din calificări, în urna a patra valorică. De exemplu, după coeficienți, România nici nu are dreptul la o reprezentantă în Champions Cup. Adversarele sunt însă pe măsura așteptărilor.

Trupa din Banat le va înfrunta pe Harlequin FC, finalista Challenge Cup în ediția 2015-16 și locul 7 în Aviva Premieship din Anglia, Stade Francais Paris, campionii Franței în 2015 și a 12-a clasată momentan în Top 14, și Edinburgh Rugby, locul 9 în Pro 12, Liga Celtică.

Prima etapă din faza grupelor Challenge Cup se va desfășura în perioada 13-16 octombrie.

Grupa 5: Harlequins, Edinburgh, Stade Francais, Timișoara Saracens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.