Rockerii de la Methadone Skies pregătesc un concert de zile mari la...

Rockerii de la Methadone Skies pregătesc un concert de zile mari la Timişoara. Vezi ce formaţii din Serbia cântă în deschidere

0
DISTRIBUIȚI
Timişorenii de la Methadone Skies susţin un concert extraordinar la clubul Daos din Timişoara
Timişorenii de la Methadone Skies susţin un concert extraordinar la clubul Daos din Timişoara

Rockerii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit, care va avea loc vineri, 15 iulie, la clubul Daos, unde sub umbrela Haywire Booking vor cânta formaţiile sârbeşti Magnetic Lizard şi Tidal Yield, alături de timişorenii de la Methadone Skies.

Tidal Yield este un duo de doom-stoner din Belgrad care a luat ființă în luna octombrie a anului 2012, iar Magnetic Lizard cântă pe scenele din ţara vecină începând din primăvara anului 2014.

În luna aprilie a acestui an, Methadone Skies a lansat albumul cu numărul trei din discografia trupei.


Formaţia s-a înfiinţat în luna martie a anului 2009, fiind un trio de prieteni ce începeau să descopere propria dragoste pentru muzică. La început, au încercat să se încadreze în anumite genuri şi abordări, luându-le ceva vreme până să-şi dea seama că trebuie să facă treabă fără a se limita la vreun stereotip muzical.

În anul 2012, trupa a lansat albumul, Enter The Void, album ce a atras atenţia scenei europene underground. Graţie acestui material discografic, trupa a avut parte de o serie de recunoaşteri şi invitaţii de a susţine recitaluri, cântând alături de Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low, Belzebong şi mulţi alţii. La începutul anului trecut, Methadone Skies a lansat albumul „Eclectic Electric”, material care a fost promovat printr-un turneu internaţional desfăşurat în Slovenia, Italia, Germania şi Austria. De-a lungul anilor, timişorenii au evoluat în cadrul unor festivaluri importante ca Exit Festival, Lake on Fire, Pietrasonica, Tube Cult Festival, Rockt den See, Doom Over Vienna, Robust Festival, Stonerizer, Revolution Festival (Timişoara), FuzzBall Stoner Fest, FânFest sau Peninsula. Noul album al trupei Methadone Skies poartă numele de „Colosseus”.

Biletele pentru acest concert care începe la ora 21.00 costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.