În Piața Operei din Timișoara se oferă îmbrățișări gratuite. Ce acțiune are...

În Piața Operei din Timișoara se oferă îmbrățișări gratuite. Ce acțiune are loc

0
DISTRIBUIȚI
imbratisari gratuite
La Timișoara se oferă îmbrățișări gratuite.

Timișorenii sunt așteptați să ofere un dar cu totul special, la începutul lunii cadourilor. Astfel, Asociația Look Inside îi invită în Piața Operei, duminică, 4 decembrie, pentru a oferi îmbrățișări gratuite trecătorilor. Acțiunea are loc de la ora 16.00, în cadrul campaniei “Free Hugs” (n.r. Îmbrățișări gratuite), care a ajuns la ediția cu numărul șase la Timișoara.

Campania „Free Hugs”, lansată în Australia acum 12 ani

“Ca în fiecare an, vă invităm în Piața Operei să oferim o îmbrățișare cuiva care are nevoie, unui suflet înfrigurat sau cuiva care poate n-a mai primit o îmbrățișare de ani de zile.


Dacă ți-e teamă să îmbrățișezi persoane necunoscute, aș putea să-ți spun un secret: e mai simplu decât crezi și după câteva îmbrățișări, te umpli de energia dăruită și de cea primită, te umpli de bucurie că poți oferi o simplă îmbrățișare. Cum s-o faci? E atât de simplu: privești, zâmbești și apoi îmbrățișezi, conectând inima ta cu inima lui/ei! Nu știu dacă știai, dar se zice că dacă ai primit într-o zi 16 îmbrățișări, poți spune că ești fericit/ă”, scriu pe Facebook reprezentanții Asociației Look Inside.

Cei care doresc să participe la acțiune sunt rugați să aducă cartoane pe care să fie scrise mesajele “Free Hugs” și “Îmbrățișări gratuite”, și să fie încărcați cu enegie pozitivă și voie bună. Mai multe informații despre campania “Free Hugs” din Timișoara sunt disponibile AICI!

Această campanie a debutat în anul 2004, în Australia, când un bărbat a primit o îmbrățișare de la un străin într-un moment nu prea fericit pentru el și a hotărât să împartă acest cadou și altor persoane. Astfel, pe 1 decembrie 2014 a fost organizat primul eveniment “Free Hugs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.