Pesediştii din Timiş, MESAJ de susţinere pentru guvernul Grindeanu. De ce spun...

Pesediştii din Timiş, MESAJ de susţinere pentru guvernul Grindeanu. De ce spun că protestele sunt nejustificate

0
DISTRIBUIȚI

A scos zeci de mii de oameni în stradă, şi nu de bucurie, ci de supărare că guvernul condus de el a adoptat OUG 13 privind schimbarea Codului Penal seara, însă, Sorin Grindeanu merită în continuare încrederea românilor. Este părerea pesediştilor din Timiş care la finele săptămânii trecute s-au reunit în cadrul unor şedinţe de Birou Politic Judeţean şi de Comitet Executiv, în cadrul cărora primarii PSD din judeţ şi preşedinţii de organizaţii locale au declarat la unison că își doresc continuarea implementării programului de guvernare.

„Sorin Grindeanu este președintele PSD Timiș, iar noi și colegii noștri din județ avem mare încredere în el, îl susținem total, îl sprijinim în orice situație.


Primarii și președinții de organizații locale au transmis foarte clar că își doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, să fie dus la bun sfârșit. Oamenii au văzut că în doar o lună de guvernare au fost luate deja o serie de măsuri concrete și vor să se continue în același mod”, a declarat Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș.

Mai mult, pesediştii din Timiş sunt de părere că protestele de stradă au rămas fără obiect odată cu apariţia OUG 14 prin care se abroga OUG 13. „Colegii noștri susțin pe bună dreptate că protestele au rămas fără obiect după abrogarea OUG 13 și așteaptă noi măsuri din partea Guvernului. Am primit semnale clare din partea asociațiilor profesionale și sindicale din educație, sănătate și administrație care sunt foarte mulțumite de măsurile luate până acum de Guvernul Grindeanu și care, la rândul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a mai spus Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.