Reîncep plimbările în natură cu bicicleta, cu plecare din Timișoara. Când are...

Reîncep plimbările în natură cu bicicleta, cu plecare din Timișoara. Când are loc prima pedalare și care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Iubitorii mersului pe două roți din Timișoara sunt așteptați și în această vară să participe la plimbări în natură pe diferite trasee din apropierea orașului. Reprezentanții “Verde pentru Biciclete” anunță că prima tură ciclistă bănățeană din acest an este programată pentru sâmbătă, 10 iunie.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09.30.


De la ora 10.00, bicicliștii pornesc pe următorul traseu: platforma Timco – pista Bega – Utvin – Sânmihaiu Român – La Livada – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 30 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ șase ore.

“La mijlocul turei, vom face un popas mai lung (La Livada), iar pe parcurs vom face pauze de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență. Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară”, transmit organizatorii.

Pedalarea de sâmbătă este prima dintr-o serie de șase ture cicliste bănățene care au loc în acest an. Primele astfel de pedalări au fost organizate în anul 2009, cu scopul de a încuraja mișcarea în aer liber și de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.