Alimente donate unui azil și centru de plasament din Timiș, cumpărate cu...

Alimente donate unui azil și centru de plasament din Timiș, cumpărate cu bonurile primite în urma donării de sânge

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți oameni inimoși au făcut o faptă bună pentru pacienții care se zbat între viață și moarte și au nevoie de sânge, dar și pentru copii și bătrâni din două centre din județul Timiș.

Astfel, ieri a avut loc o acțiune de donare de sânge, la care au participat 16 persoane. Acestea au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara, iar bonurile de masă primite în schimbul gestului lor, în valoare de aproximativ 70 de lei, au fost donate pentru cumpărarea de alimente. Produsele alimentare vor ajunge la azilul de bătrâni din Ciacova și la Centrul de Copii de la Cornești.

“Data de 16, ne-a adus 16 rânduri de bonuri, bucurie-n suflete să vedem că oamenii sunt solidari cu noi, susținându-ne campania, ba chiar mai mult, donând și bani pe lângă sânge și bonuri.


Dacă voi ați rămas impresionați de acțiunea noastră, noi am rămas muți de susținerea voastră. Vă mulțumim! Vineri vom merge la cumpăraturi, iar pe urmă ne luăm „salopetele” și la montat zâmbete, Azilul de Bătrâni din Ciacova și Centrul de Copii de la Cornești ne așteaptă! Jos pălăria din partea noastră în fața oamenilor care sunt lângă noi”, au transmis organizatorii acțiunii caritabile.

Persoanele care vor să doneze sânge trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 62 de ani, femeile, o greutate minimă de 55 de kilograme, iar bărbaţii, de 65 de kilograme. Centrul de Transfuzii Sanguine, aflat lângă Spitalul Județean Timișoara, este deschis de luni până vineri, între orele 08.00 – 12.00. În schimbul celor 450 de mililitri de sânge donați, cei care trec pragul centrului beneficiază de șapte bonuri de masă, o reducere de 50% la abonamentul RATT pe o lună, analize gratuite şi o zi liberă de la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.