Ripensia Timișoara speră să-și continue parcursul victorios în Liga a II-a împortiva...

Ripensia Timișoara speră să-și continue parcursul victorios în Liga a II-a împortiva Snagovului. Absență prelungită pentru un jucător important al roș-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Timișoara

Nou promovata din Ciarda Roșie a avut parte de un start ideal de sezon. Cu două succese din două partide FC Ripensia primește sâmbătă replica celor de la CS Sportul Snagov, grupare care a evoluat de asemenea peste așteptări în primele etape și care odată cu schimbarea numelui a suferit modificări majore și la nivelul lotului. Tehnicianul Remus Steop e încrezător că echipa sa își poate continua parcursul perfect, dar nu duce lipsă de probleme medicale în cadrul lotului.

Sportul Snagov e fosta echipă Metalul, în acte, căci în alte privințe pare o entitate nouă. Gruparea din Ilfov a început bine sezonul și a adunat patru puncte. A învins Baloteștiul în runda trecută și a remizat în prima etapă la Oradea, de unde ”Ripi” s-a întors victorioasă. ”Şi ei au început bine. Din ce am văzut sunt în reconstrucție. Au un antrenor cu experiență la primelor ligi, tratăm jocul foarte serios, suntem încrezători și sperăm ca la finalul jocului să fim câștigători.


Eu le-am spus jucătorilor să-și păstreze optimismul, încrederea, să fie modești și pregătiți pentru jocul care urmează de fiecare dată”, a spus Remus Steop pentru PRESSALERT.ro.

Tehnicianul roș-galbenilor nu poate miza nici în următoarele cinci săptămâni pe Cosmin Mânecan, mijlocașul polivalent s-a accidentat grav la genunchi în mini-stagiul din Austria și s-a operat abia în cursul săptămânii. ”Mai sunt și alte mici probleme. Ștoi s-a pregătit normal după ce a avut probleme la gleznă. Sperăm să fie apt. A revenit și Golda la antrenamente după o intervenție chirurgicală acum trei săptămâni. Nanu a avut și el ușoare probleme la o gleznă, dar nu foarte grave. Lotul e valid în rest”, a precizat Steop. Între timp, alături de echipă a revenit ”secundul” Orlando Trandu, după un concediu de odihnă. Acesta nu exclude ca până la încheierea perioade de transferuri să mai sosească cineva în Ciarda: ”Deocamdată nu avem absolut nimic cert. Probabil dacă reușim să găsim un jucător care se încadrează în standardul nostrul financiar, valoric”. Horcea, L. Tudor, Cluci și Ov. Semeniuc sunt jucătorii aduși la Ripensia în vară. ”Să vedem cât de mult vor putea progresa, eu am mare încredere în cei care au venit. Își doresc să joace”, a precizat Steop despre tinerii sosiți.

În contrast, Snagovul pregătit de Valeriu Răchită continuă să facă mutări din mers. După Raul Crișan ilfovenii și-au mai luat un fundaș central, astăzi a sosit și Roberto Alecsandru, fost jucător al Petrolului și Juventusului București.

”Sperăm să continuăm parcursul acesta bun din începutul campionatului și să evoluăm din ce în ce mai bine. Au scăpat puțin de debut, de stresul Ligii a II-a, majoritatea debutanților probabil au înțeles ce înseamnă B-ul”, a conchis ”principalul” timișorenilor.

Partida FC Ripensia Timișoara – CS Sportul Snagov se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe Arena ”Ciarda Roșie”, în runda a treia a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.