Ce spune șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, despre neînțelegerile cu vicepreședintele...

Ce spune șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, despre neînțelegerile cu vicepreședintele Roxana Iliescu

0
DISTRIBUIȚI

Disensiunile dintre președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, și vicepreședintele Roxana Iliescu sunt croite după modelul conflictului dintre premierul Mihai Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea. Iliescu, la fel ca și Tudose, acuză că lucrurile ar putea merge mai bine, însă la mijloc ar fi vorba de niște neînțelegeri.


Călin Dobra spune că el nu are nimic de împărțit cu nimeni.

„Sunt chestiuni asupra cărora eu și domnul Dobra avem puncte de vedere diferite. Eu am spus de anul trecut faptul că ar trebui să schimbăm strategia și am crezut că voi găsi sprijin și că lumea va fi de acord cu mine în perspectiva 2021. În loc să dăm firimituri la toată lumea, să-i mulțumim pe toți, care este o chestiune iluzorie. Aș fi fost mult mai selectivă, aș fi sprijinit proiectele de anvergură prin care să avem vizibilitate la nivel național”, a declarat Roxana Iliescu, ieri, la PRESSALERT.LIVE.

Întrebat astăzi care e sursa neînțelegerilor de la nivelul conducerii CJ Timiș, Dobra a declarat că „eu nu am niciun fel de problemă și nici nu am urmărit declarațiile doamnei vicepreședinte și cred că cea mai în măsură ar fi să dea ea explicații în acest sens. Eu consider că mă înțeleg bine cu toată lumea, și cu angajații, și cu conducerea Consiliului Județean. Normal că mai apar discuții contradictorii, nu putem să avem o părere unanimă, s-au dus vremurile când toți gândim la fel, dar ce e foarte important în cadrul Consiliului Județean e că toată lumea gândește constructiv”. La întrebarea dacă  este mulțumit de activitatea Roxanei Iliescu, Dobra a răspuns sec: „Ce mai doriți altceva?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.